Tradera!

Nu ligger det första plagget ute på Tradera! Så vi får se hur det går!

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=82782765

Pyssel

ikväll blev det lite pyssel, försökte tidigare idag att sy en neccesär, men misslyclades när jag av misstag hade sönder dragkedjan! Tyget till den nessecären blev en kameraväska. =P
Senare köpte jag en ny dragkedja och nu har jag sytt den färdigt! =) Fin blev den, men helt lätt var det inte. =P
Blev oxå en liten väska med dragsko för småsaker. Perfekt för min kamera dock! Så det blir nog en kameraväska det med.... =P


Bilder kommer senare! =)



Nessärens mönster och beskrivning hittade jag på http://josefindesign.blogg.se

Finaste klänningen till finaste tjejen!

Denna klänning har jag sytt till min älskade guddotter R och jag hoppas hon kommer älska den! Tycker den är så fin! =) Ska dessutom sy en matchande väska till den! =) Tanken är att hon ska få den i födelsedagspresent när hon fyller 4år nu den 27januari! =)


Nytt!














Detta är vad jag gjort den senaste tiden. Den oranga/blå tröjan har jag bloggat om förut, men ville visa den igen tillsammans med byxorna..

ny klänning!


Detta är ett av plaggen jag gjort den senaste tiden, mönsteret är ett gammalt mönster jag hittade i min mammas gamla pärmar. Egentligen hade den långa ärmar, men kortade av dom. =) Egentligen ska man sy det i trikå eller annat töjbart tyg, men valde att sy det  i ett annat tyg så har satt knappar i ryggen!
Blev riktigt fint!


Denna modell tänker jag sy flera av!

Gjord i storlek 86.

Kläder på G

Har nu varit hemma hos mina föräldrar, där min symaskin står, och har faktiskt hunnit sy lite! =) Bilder kommer senare! =) Men kan lova, det blev riktigt fina saker. Ett set i storlek 50, en klänning  och ett par byxor! =)

Tanken är nu att symaskinen ska hem till mig och att jag ska skaffa mig en egen webshop där jag ska sälja mina kläder jag syr.. =) Mkt på gång just nu med andra ord! =) Väldigt kul!

Nyår!

Det har gått ett tag sen jag sist skrev, men det är av den enkla anledningen att jag haft fullt upp med att flytta.. =) Men nu ska jag ta nya tag och sy en massa!

RSS 2.0